Aanbod

Met mij aan de slag gaan betekent diepere lagen in jezelf ontdekken. Fysiek, emotioneel én energetisch.

Tijdens alles wat ik aanbied ben ik in Metta aanwezig: Metta betekent aanwezigheid in liefdevolle vriendelijkheid.  Ik ben er voor jou; open om vragen te beantwoorden en ook om feedback te ontvangen.

Workshops

Waag de sprong

Het is de tijd van het jaar om precies jouw plek in te nemen. Datgeen jij te doen hebt in de wereld ook daadwerkelijk neer te zetten. Durf je te ontpoppen, en jouw ware kleuren te laten zien?

Yin Yoga en Bio-energetica

44,95-

Middag workshop in Utrecht

14 april 13:30 – 18:00

 

Jouw leiderschap

Het is de tijd van het jaar van kracht en schepping. Jij mag verantwoordelijkheid nemen voor wat je in de wereld zet. Kun je je verbinden met de mensen en situaties die jou voeden?

Yin Yoga en Bio-energetica

44,95-

Middag workshop in Utrecht

23 juni 13:30 – 18:00

 

Embracing the flow of life

Een weekend om diep in je lichaam en de spirituele laag die daar onder ligt te zakken. Met het thema ‘Omarmen van de levensstroom’.

Yoga en Tantra

549,-

Weekend retreat bij Apeldoorn

25-27 oktober

 

Lesrooster

Maandag

Yin Yoga

19:30 – 20:30

Online

Woensdag

Yin Yoga

Mindful Hatha Yoga

19:15 – 20:15

20:30 – 21:30

YogaPoint – Utrecht Zuilen
& Online

Yin Yoga online

Yin Yoga kun je heel goed vanuit huis doen. Je richt een rustige plek in met jouw favoriete yogamat, kussens en een deken. Zet de computer aan en misschien je favoriete muziek. Aan het begin van de les wordt er ingecheckt: wat leeft er? In de les verbind je met een thema en krijg je feedback op de houdingen die je doet. Je kunt al je vragen direct tijdens de les stellen.

Deze les is op maandagavond. Veel deelnemers geven aan heerlijk diep te slapen na de les. Een goed begin van de week dus.

De eerste les is gratis zodat je kunt ervaren of dit iets is voor jou. Daarna zijn de kosten 10 euro per les.

 

A tree grows from the roots