Over Maaike

Mijn verhaal

Mijn zoektocht begon in 2012, toen bleek dat ik een burn-out had. In die tijd ‘bestond’ dat nog helemaal niet. Daardoor moest ik zelf op onderzoek uit. Wat gebeurt er nou?

Ik zie mezelf nog staan in zo’n winkel met zelfhulpboeken. Het enige boek wat ik mee naar huis durfde te nemen was een boek waarvan de auteur ‘PhD’ achter zijn naam had staan. Ik ben universitair opgeleid en alleen alles wat wetenschappelijk is gepubliceerd is waar. Toch?

Het boek staat nog in mijn kast en heet ‘Loveability’. De start van mijn reis naar binnen. Er hing een tijd een briefje op mijn badkamerdeur: ‘Wie ben ik?’ Het antwoord bleef uit…

Via mijn yogadocentenopleiding kwam ik in aanraking met tantra filosofie. Daar voelde ik me thuiskomen en leerde ik andere mensen kennen die de wereld zagen zoals ik haar zie. Ik leerde het antwoord op de vraag wie ik ben.

Als ik nu in de spiegel of op een foto naar mezelf kijk, dan zie ik een vrouw die vol van liefde is. En alles vanuit liefde en haar liefdevolle kern benaderd. Die liefde neem ik mee in mijn lessen, sessies en workshops. Daar ben ik volledig in mijn kern en vanuit liefdevolle vriendelijkheid (metta) aanwezig om jou te ontmoeten! 

Mijn missie

Het ervaren van het licht en de liefde in mijzelf is de belangrijkste ontdekking die ik heb gedaan. Het is mijn missie om jou te helpen om dit licht in jezelf te vinden, zodat vanuit daar kunt leven.

Als jij vanuit je hart leeft wordt je je meer bewust van jezelf. De acties die je doet en keuzes die je maakt gaan daardoor automatisch bijdragen aan het helen van de aarde. Ik wil jou daar graag bij inspireren en met je meelopen.

 

 

Tension is what you think you should be, relaxation is what you are.

 

Chinese proverb

Mijn ervaring

2023 Tantra Intensive level 3 – Bliss Your Body

2023 Tantra Intensive level 2 – Bliss Your Body

2022 Tantra Intensive level 1 – Bliss Your Body

2019 – 2021 Inwijdingsweg in de Godinnencultuur – Nicola Romme

2020 Foundations of Tantric Yoga – Christopher Wallis (Hareesh)

2019 Heartfulness training – Compassie in je leven

2016 Mindfulness training – See True

 

 

2021 – 2022  Yin Yoga & Anatomy (200h RYT) – José de Groot

2017 – 2018  Hatha Yoga docentenopleiding (200h RYT) – Kim Bakker

2013 – 2015  Master of Science (MSc) Environmental Biology

2010 – 2011  Teaching Qualification – High School

2009 – 2013  Bachelor of Science (BSc) Biology

 

 

 

 

Ga je mee?